Ik zie ik zie wat jij niet ziet

verdachtKen je dat? Als je op vakantie gaat naar Italië hoor je ineens van veel mensen dat ze ook naar Italië gaan. Als jij of je vrouw zwanger bent/is zie je ineens veel zwangere vrouwen. Als je op de kleur blauw gaat letten zie je ineens overal de kleur blauw. En sommige kleuren paars of groen worden dan zelfs blauw 🙂
Denk je dat er veel lieve mensen rondlopen? Dan zie je lieve mensen. Denk je dat er overal criminelen rondlopen, dan zie je die overal.

Wandeling
Zo werd ik onlangs al wandelend in het dorp waar mijn moeder woont, aangesproken door een man die langsreed. Hij vroeg of ik in het dorp woonde. Ik liet hem weten dat ik bij mijn moeder op bezoek was. Hij zei dat er tegenwoordig vreemde dingen gebeurde in het dorp maar toen ik vroeg wat er dan gebeurde kreeg ik geen antwoord. (Behalve dan dat hij wel eens 3 jongens had willen aanspreken en dat die waren weggerend). Ik ging er vanuit dat deze man mij wilde beschermen voor het kwaad dat hij ooit ‘heeft gezien’ in het dorp.

Whatsapp
Die avond liet mijn moeder echter een bericht zien van de buurtpreventie whatsapp-groep.
– Verdacht persoon gesignaleerd –
De bewoners werden opgeroepen om goed uit te kijken. En er werd een signalement gegeven van een mevrouw die wel drie keer wandelend in de wijk was gesignaleerd. En ja, die mevrouw … lees meer

Twitter
Visit Us
Follow Me

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.