Hoe blijf je mindful in de vakantie?

Hoe kom je mindful de vakantie doorGeniet jij ook zo van het heerlijke weer? Mij doet het verlangen naar de zomervakantie. Omdat mijn dochter op school zit, kunnen we zo meteen zes weken uit het normale- in het vakantieritme. Heerlijk! Hopelijk blijft het weer ook zo mooi ?

Tja, de vakantie is een periode om bij te komen. De rust op te zoeken. Op te laden. Maar als jij kinderen hebt, vraag jij je soms vast af hoe je in aandacht kunt zijn met je gezin, terwijl je al veel te lang in een oververhitte auto zit met twee zeurende en ruziënde kinderen op de achterbank. Of samen met je partner een tent wilt opzetten, terwijl je voor de vierde keer een discussie hebt over de tentstokken. Om maar te zwijgen over het gepieker over hoe je in vredesnaam die to do lijst afwerkt voordat je vertrekt.

Drie tips om mindful de vakantie door te komen: lees verder>>>

Mirjam Hegger

Twitter
Visit Us
Follow Me

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.