Met deze 5 app tips ga jij bewuster leven

Meditatie, yoga en mindfulness zijn enkele technieken om tot rust te komen. Deze eeuwenoude technieken en spirituele oefeningen gaan hand in hand met de moderne technologie. Met deze 5 app tips van Simyo ga jij bewuster leven.

Buddhify
Deze app voorziet je van een mobiel meditatieprogramma. Hoeveel je ook werkt en waar je ook naartoe moet, met Buddhify vind je een plekje om tot rust te komen. De app kost je €4,99 en download je hier voor iOS en hier voor Android.

Calm
Met Calm kies je een vast moment waarop je mediteert. Kies een 7-daags, 21-daags of ga voor een langer programma om te profiteren van de effecten op lange termijn. Effect: betere concentratie en fijner slapen na gebruik van deze app. Calm is gratis verkrijgbaar voor zowel Android als Apple.

Yoga Academy
Yoga Academy is een app die oefeningen biedt op ieder niveau. Behalve het niveau kun je ook een levensstijl kiezen. Leuk aan deze app is dat je er niet alleen innerlijke rust en flexibiliteit aan over houdt, maar ook punten voor je inzet. Yoga Academy is helemaal gratis en vind je hier voor iOS en hier voor Android.

Headspace
Met animaties laat deze app je zien hoe de geest werkt en vooral welke oefeningen je kunt doen om je hoofd leeg te maken. Dit helpt je objectief oordelen, stress verminderen en betere relaties onderhouden. Headspace is gratis en je vindt ‘m hier voor Apple en hier voor Android.

Stop, Breath and Think
Geef aan hoe je je vandaag voelt en de app zoekt de juiste sessies voor je. Ook leuk: de progressiekalender toont welke sessies je hebt voltooid en wat dit voor je deed. De app is gratis en vind je hier voor iOS en hier voor Android.

Twitter
Visit Us
Follow Me

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.