Wonderful day

Kijk, dit is een nieuwe dag zoals hij nog nooit is geweest. (…en ook nooit meer zo zal zijn)
Hoe wonderbaarlijk.

Twitter
Visit Us
Follow Me

2 reacties

 1. waarom ik een stoel zal schilderen ,daar frits de stoel van op ,en een ander kleurtje vind ik mooi,en ik kan dan naar de stoel kijken ,hoe mooi hij is gewooorden en me stoel heeft zeker een verhaal .

 2. ? Eye love you – Frisse blik ?
  Bekijk alles of je het voor het eerst ziet.
  Ontmoet een vriend, je partner, je kind, je broer, je zus alsof het een vreemde is.

  ‘Cézanne heeft een stoel geschilderd, een doodgewone stoel, en jij kijkt daar misschien van op. Waarom zou je een stoel schilderen? Waar is dat goed voor? Maar hij heeft maanden aan dat schilderij gewerkt. Jij staat misschien even stil om naar het schilderij te kijken en hij heeft er maanden aan gewerkt, want hij kon naar een stoel kijken. Een stoel heeft een eigen ziel, een eigen verhaal. Een stoel heeft geleefd! Hij heeft heel wat meegemaakt en heeft zo zijn eigen ervaringen en herinneringen. Ze worden allemaal in het schilderij van Cézanne onthuld. Maar kijk jij naar jouw stoel? Niemand kijkt ernaar,
  niemand gaat een stoel aan het hart.’
  Uit: ‘Het boek der geheimen’ -sutra 32 van Osho

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.