Gedachten over wat is geweest?

 

Facebook
Facebook
PINTEREST
PINTEREST

Over Frans de jager

Hallo ik ben Frans de Jager. ....... Na 18 jaar werkzaam te zijn geweest bij de gemeentepolitie, ben ik een andere kant op gegaan en heb ik gedurende 26 jaar verschillende (management-)functies bekleed bij de Dienst Midden-en Klein bedrijf, het Ontwikkelingsbedrijf en Stadsontwikkeling van de gemeente Rotterdam. De laatste jaren ben ik, na trainingen bij de School voor Coaching, ook ingezet als coach. Lange tijd was ik vooral bezig met “carrière maken”. De laatste 15 jaren ben ik de blik meer naar binnen gaan richten door middel van diverse trainingen op het gebied van bewustwording en zelfonderzoek. Het begon met een vriendin die mij na het sporten, wat die dag niet geweldig ging, liet kennismaken met Reiki. Na deze ervaring, ik voelde duidelijk dat er iets in me gebeurde, werd ik nieuwsgierig en volgde ik een cursus Reiki. Hierdoor werd ik me bewust van energie en wat je daarmee kan doen en hoe belangrijk liefdevolle aanraking voor een mens is. Daarna volgden als vanzelfsprekend ontspanningsmassage, shiatsu-massage, stoelmassage en Thaise-yogamassage. Na het lezen van Eckhart Tolle ben ik mij nog meer bewust geworden van wat het ego met ons doet en hoe gedachten ons kunnen beheersen. In 2014 maakte ik kennis met Mindfulness. Dit heeft mij enorm geholpen in de overgang van een druk werkzaam leven naar een leven van rust en stilte. Mindfulness is voor mij een manier van leven geworden die ik graag met anderen wil delen. In 2016 heb ik de opleiding tot Mindfulnesstrainer afgerond en ben ik me gaan toeleggen op het geven van trainingen.

2 reacties

 1. 🏡 Kom, we gaan haar huis 🏡

  Thuis

  we staarden een poosje naar de gevel
  jou vielen andere dingen op dan mij
  het huis paste niet bij de rest van de straat
  het had er ook niet kunnen staan
  als ik de hoek goed koos zag ik het begin
  van wat een vogelnest kon worden
  we waren nog niet binnen geweest
  slenterden samen langs de ramen
  eerst jij het dichtste bij, daarna dan ik
  soms leek het door de spiegeling alsof
  we naar elkaar keken in het glas
  soms keken we naar elkaar in het glas
  we besloten hier te willen wonen
  volgens de notaris stond het al op onze naam
  er waren meer kamers dan we dachten
  de kussens lagen op de juiste plek
  als thuiskomen in een huis dat we
  nog niet kenden

  – Daan Zeijen

  • Wow wat een mooi gedicht. Samen met ander ogen gaan kijken met een nieuw gezicht. Samen zien wat er al was, dan loop je samen in de pas. Fijne week toegewenst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *