Geluk is…..elke dag een paar keer voor een rood stoplicht staan.

Twitter
Visit Us
Follow Me

2 reacties

 1. Na mijn burn out, ging ik naar de stad fietsen. Ik zag de fietsers me inhalen. Ik had geen kracht dus fietse ik langzaame. De meeste fietsers ging snel proberen de groene licht te halen. Ik was blij als het licht rood was! Ik kon eindelijk bijkomen en rustig ademhalen, de meeuwen zien vliegen. .

 2. Contemplatie voor vandaag:
  Een optimist is een persoon die overal een groen licht ziet,
  terwijl een pessimist alleen het rode stoplicht ziet,
  de echte wijze persoon is kleurenblind.
  – Albert Schweizer

  Als je de juiste afslag neemt, staan alle stoplichten op groen
  – zinvol.nu

  Ik heb een beetje zeep in mijn pyjamamouw geknoeid.
  Nu ruik ik zo schoon dat ik er niet van kan slapen.
  Uit: ‘Kalmerend groen’, gedicht van Maarten Buser/
  gedichtenbundel Club Brancuzzi.

  ⚖️ Lied: Colorblind van de band Overtone, uit de film Invictus ⚖️

Reageren is niet mogelijk