Waar leg jij je grens vandaag?

Facebook
Facebook
PINTEREST
PINTEREST

Over Frans de jager

Hallo ik ben Frans de Jager. ....... Na 18 jaar werkzaam te zijn geweest bij de gemeentepolitie, ben ik een andere kant op gegaan en heb ik gedurende 26 jaar verschillende (management-)functies bekleed bij de Dienst Midden-en Klein bedrijf, het Ontwikkelingsbedrijf en Stadsontwikkeling van de gemeente Rotterdam. De laatste jaren ben ik, na trainingen bij de School voor Coaching, ook ingezet als coach. Lange tijd was ik vooral bezig met “carrière maken”. De laatste 15 jaren ben ik de blik meer naar binnen gaan richten door middel van diverse trainingen op het gebied van bewustwording en zelfonderzoek. Het begon met een vriendin die mij na het sporten, wat die dag niet geweldig ging, liet kennismaken met Reiki. Na deze ervaring, ik voelde duidelijk dat er iets in me gebeurde, werd ik nieuwsgierig en volgde ik een cursus Reiki. Hierdoor werd ik me bewust van energie en wat je daarmee kan doen en hoe belangrijk liefdevolle aanraking voor een mens is. Daarna volgden als vanzelfsprekend ontspanningsmassage, shiatsu-massage, stoelmassage en Thaise-yogamassage. Na het lezen van Eckhart Tolle ben ik mij nog meer bewust geworden van wat het ego met ons doet en hoe gedachten ons kunnen beheersen. In 2014 maakte ik kennis met Mindfulness. Dit heeft mij enorm geholpen in de overgang van een druk werkzaam leven naar een leven van rust en stilte. Mindfulness is voor mij een manier van leven geworden die ik graag met anderen wil delen. In 2016 heb ik de opleiding tot Mindfulnesstrainer afgerond en ben ik me gaan toeleggen op het geven van trainingen.

5 reacties

 1. Durven grenzen stellen is nog moeilijk. Men is dat ook niet gewoon van mij en als ik het dan probeer krijg ik snel reactie.

  • Geloof in mogelijkheden 😉 Met de reactie van de ander heb je jouw grenzen en daarmee jou zelf juist duidelijk zichtbaar gemaakt 😉
   ‘Don’t tell me the sky is the limit
   when there are footprints on the moon’ 😉

 2. Anneke Nolte Geene

  Tussen weten en doen zit bij mij nog een groot verschil!
  (wordt aan gewerkt)

 3. 💚 Wat heb jij nodig voor jezelf vandaag? 💚
  🌸 Zet jezelf eens op je prioriteitenlijstje 🌸
  ‘Wil je echt iets aan jezelf verbeteren, verbeter dan je gedrag.
  Zeg niet: ‘Nu laat ik echt niet meer over mij heen lopen! Maar
  hou radicaal op met pleasen en stel duidelijke grenzen’. – Marisa Garau

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *