Laat vandaag je wens uitkomen

Laat vandaag je wens uitkomen

 

Twitter
Visit Us
Follow Me

3 reacties

 1. Heel verstandig van jou “The harder they climb the harder they fall” Ik wou dat ik vroeger zo wijs geweest was !

 2. ? klein en gelukkig ?

  Klein en gelukkig

  Ik was zo klein geworden en zo gelukkig dat ik nauwelijks kon geloven dat zoiets als ik kon bestaan. Het was stil, mijn man ademde, ik keek naar de gordijnen, gelukkiger zou ik niet kunnen worden. Maar dat had ik de week ervoor ook gedacht. En de week dáárvoor. Steeds was ik gelukkiger dan ik ooit had kunnen bedenken. En ik werd steeds kleiner.
  Ik sprak er met niemand over. Vuile was moet je niet buiten hangen, maar hagelwitte lakens ook niet. Ik ging gewoon door met kleiner en gelukkiger worden. Ze kunnen hier allemaal wel zeggen dat je moet groeien, steeds maar groeien, boven de huizen, boven iedereen, maar ik vind het lekker om bijna te verdwijnen, bijna.
  – Sylvia Hubers
  ?

Reageren is niet mogelijk